Podrška ispunjavanju preporuka

Društvo profesionalnih novinara (DPNCG) u saradnji sa Udruženjem za odgovorni i održivi razvoj (UZOR) i Hanns Seidel fondacijom raspisuje

KONKURS

za izradu sajta Komisije za praćenje istraga napada na novinare

Pozivamo web developere i IT stručnjake iz Crne Gore da se prijave na Konkurs za izradu posebnog sajta Komisije za praćenje istraga napada na novinare.

Komisija trenutno ima sajt u okviru portala Vlade Crne Gore, ali je on nedovoljno vidljiv i struktuiran.

Cilj konkursa je da i ovim putem doprinesemo efikasnosti rada Komisije i ispunjavanju njenih preporuka i napora da se pravosnažno okončaju slučajevi ubistva, napada i prijetnji novinarima povećanjem funkcionalnosti njenog sajta. Izradu sajta pratiće saradnja sa Komisijom za praćenje istraga napada na novinare kako bi se odgovorilo na uslove koje novi sajt treba da ispuni.

Ko se može prijaviti?

Web developeri i IT stručnjaci koji imaju registrovanu firmu u Crnoj Gori i poštuju pozitivne propise.

Kako se prijaviti?

Portfolio i do maksimum 3 prijedloga mape sajta mogu se slati na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. sa naznakom “Konkurs za izradu sajta” najkasnije do 15. aprila 2024. do 16h.

 

Konkurs se organizuje u okviru projekta “Efektivna prevencija i zaštita novinara u Crnoj Gori” koji zajednički sprovode Udruženje za odgovorni i održivi razvoj (UZOR) i Društvo profesionalnih novinara Crne Gore (DPNCG) u saradnji sa Hanns Seidel fondacijom uz finansijsku podršku Evropske unije (EU) posredstvom Delegacije EU u Podgorici.

 

   

Video

Učitaj video sadržaj
Watch the video